Táblatervezés és táblakészítés

ERROR: opendir('/home/minosi01/public_html/iranyito.hu/wp-content/uploads/2012/01/') failedERROR: opendir('/home/minosi01/public_html/iranyito.hu/wp-content/uploads/2012/05/') failedERROR: opendir('/home/minosi01/public_html/iranyito.hu/wp-content/uploads/2012/04/') failed

A Japáner vállalja információs táblák és infokommunikációs rendszerek grafikai tervezését, a különböző megoldásokkal felszerelhető táblák legyártását, majd az elkészült információs rendszerek felszerelését az ország egész területén; Budapesten és vidéken egyaránt.

A Japáner sokéves tapasztalattal rendelkezik az akadálymentes tervezés és az akadálymentesítési munkák felügyelete területén. A sokéves rehabilitációs szakmérnöki tapasztalat garancia arra, hogy az általunk tervezett és felszerelt táblák az Ön igényei mellett minden szempontból megfelelnek a vonatkozó előírásoknak, kielégítik az infokommunikációs akadálymentesítés követelményeit, így a legkülönfélébb felhasználói igényeket is.

  • Táblák grafikai tervezéseMissing image

    Rehabilitációs szakmérnök és építészmérnök végzettségű, illetve grafikus munkatársaink által tervezett egyedi akadálymentes táblák ugyanúgy figyelembe veszik a fogyatékkal élők speciális igényeit, mint a táblákkal szemben támasztott esztétikai követelményeket.

  • Táblák gyártásaMissing image

    A saját gyártói háttér lehetővé teszi egy átlagos címfestő cég lehetőségeit meghaladó akadálymentes technikai megoldásokkal készített táblák kivitelezését is. Mivel a táblák tervezése és kivitelezése egy kézben van, a megfelelő kivitel és minőség anélkül is biztosított, hogy a megrendelőnek ezzel foglalkoznia kelljen.

  • TáblaszerelésMissing image

    Az információs táblarendszerek komplex kivitelezése igény szerint a táblák leszállítását és felszerelését is magába foglalja, az ország egész területén. A feltüntetett információk későbbi változtatásának szüksége esetén a táblák eredeti tervek és anyagok szerinti utángyártását is vállaljuk.